Източник lamqta.comОвен  Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения.

...
Източник lamqta.comОвен  Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Внимавайте, внезапното гневно избухване не води до нищо добро

Източник lamqta.com

Овен 
Вгледайте се през днешния ден в едно от най-близките си връзки. За хората е изцяло естествено да се отдалечават един от различен, само че е допустимо да не осъзнавате, по какъв начин бързо отслабва това другарство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не по този начин забавно, както сте очаквали, или близостта сред Вас и другия човек към този момент не е такава, каквато е била по-рано? Направете промяна на своите упования и си дайте сметка, че в случай че и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е пристигнало време за един прям диалог. 

Телец

За Вас, както и за всички представители на Вашия знак: не сте подготвени за взаимни отстъпки, а обстановката изисква точно това. Ще се наложи да се откажете от привичната си откровеност и неприкритост, с цел да запазите спокойни връзки с околните хора. Възможни са проблеми в общуването с далечни родственици, които ненадейно може да решат да Ви напаравят посещаване. Има късмет да реализирате някаква своя бизнес-идея, или просто да се заемете с доходна комерсиална активност. Могат да постъпят забавни оферти за съдействие, което ще съумеете да обсъдите в приятна и неофициална конюнктура.
 

Близнаци

Очертава се един удобен ден за работа, а също и за всевъзможни непредвидени решения в региона на работата. На съвещанията през този ден може да оферирате най- ексцентричните и странни хрумвания. Шанса, те да бъдат възприети чудесно, е доста огромен. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решение на задания от сходен жанр. Деловите срещи ще преминат прелестно, а за сантименталните вероятността за схващане е огромна, само че надали ще Ви остане време.
 

Рак

За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.
 

Лъв

В най-неочаквания миг ненадейно експлоадиране на яд може да промени хода на диалога, който е почнал със спокоен и благосклонен звук. Затова в случай че желаете да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, с цел да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте в детайли да обясните, какво в действителност сте имали поради. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени прекомерно позитивно към Вас.
 

Дева

През този ден Вашият обичан човек ще Ви донесе подарък – напълно непредвиден, и дори прекомерно е допустимо да бъде и непотребен. Не забравяйте,все отново, да поблагодарите, другояче желанието да Ви прави сърпрайзи ще изчезне у него за дълго, в случай че не и за постоянно. По-добре малко престореност, в сравнение с доста разочарования и сълзи.
 

Везни

Ако употребите всичката си сила, с цел да ощастливите обкръжаващите, няма да Ви остане нищо, с което да ощастливите себе си, а това е неточност. Затова през днешния ден съберете сили за решение на личните си задания и проблеми. Не се опасявайте, че близките Ви сочат като лакомец. В края на крайщата няма нищо неприятно в това, в случай че понякога поставяте отпред на листата с целите самите себе си. Поддържайте за себе си репутацията на човек с безупречни обноски, само че не забравяйте и да се отнасяте към себе си с нужното почитание.
 

Скорпион

Изключително уместно време за мероприятия, способстващи за повишение на престижа. Периодът е доста добър и за анализиране на публичната и политическа активност и за схващане на своите позиции в груповата работа. Днес може да се избавяте и от непотребното тегло и да изчиствате организма си от шлакове. Отделяйте повече време за своите близки и за домашните си задания, само че директно сили не се захващайте за световни подвизи.
 

Стрелец

Очаквайте един нееднозначен ден. От една страна няма да има от какво толкоз да се оплаквате: и работата Ви като цяло ще върви, и проектите си ще съумеете да реализирате, пък има възможност да Ви се открият многообещаващи благоприятни условия. От друга страна в действителност имате мотив за безредици, свързани с родственици и близки. Семейните работи в този момент ще Ви лишават прекомерно доста време и сили. Проблемът е в това, че през днешния ден след обяд има възможност по стичане на събитията да попаднете в неловка обстановка. Да сложите завършек на всичко е допустимо единствено по един метод: престанете да надценявате своите благоприятни условия.
 

Козирог

На страха очите са огромни. Както е известно, очите се опасяват, а ръцете работят. Затова вместо да стоите, смутени от новите проблеми, зародили сред Вас и Вашия обичан човек, започнете нещо да вършиме. Най- сложна е първата крачка, а нататък нещата се подреждат сами.
 

Водолей

Ако прекарате вечерта с другари, пробвайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се схване добре от някого от присъстващите и да последва огромна препирня. Не се опитвайте да изглеждате като останалите - всеки човек има самостоятелна хубост... И не позволявайте неприятното въодушевление, с което Вашата половинка ще си пристигна от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта на открито ще се отрази добре и на двама Ви.
 

Риби

Нарасналите витални сили ще Ви оказват помощ в решение на професионални задания и финансови въпроси. Хармонията в фамилните връзки и в връзките Ви с противоположния пол ще усъвършенства настроението Ви за целия ден. Времето е идеално за търсене на подпомагане и поддръжка от авторитетни хора.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР